top of page

Disclaimer

De inhoud van deze site, met inbegrip van het logo, de teksten en de foto's zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan Paté Patiné.

COPYRIGHT

Op al het fotomateriaal dat op deze site staat, berust copyright.
Het is dan ook niet toegestaan om beeldmateriaal in enige vorm of op enige wijze over te nemen zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming van Paté Patiné. Mocht u een foto  over willen nemen kunt u contact opnemen.

AUTEURSRECHT

Op de inhoud van de blog-artikelen berust auteursrecht. Mocht u een tekst  over willen nemen kunt u contact opnemen.

FOTOGRAFEREN IN DE PUBLIEKE RUIMTE

Paté Patiné fotografeert in de publieke ruimte. Mocht u op een foto staan die op onze website is gepubliceerd, en deze om een goede reden liever verwijderd zou hebben, dan kunt u via het contactformulier een verzoek tot verwijdering sturen, met een beschrijving van de foto. Dan voeren we uw verzoek zo spoedig mogelijk uit.

BLOG

Paté Patiné behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties op blog-artikels te verwijderen. Aanstootgevende commentaren, racistische opmerkingen, beledigingen, opruiende berichten, spam, trollen enzovoort worden niet getolereerd.

INHOUD WEBSITE

Paté Patiné levert grote inspanningen opdat de ter beschikking gestelde informatie volledig, juist, nauwkeurig en bijgewerkt zou zijn. Ondanks deze inspanningen kunnen zich onjuistheden voordoen in de ter beschikking gestelde informatie. Indien de verstrekte informatie onjuistheden zou bevatten of indien bepaalde informatie op of via de site onbeschikbaar zou zijn, zal Paté Patiné de grootst mogelijke inspanning leveren om dit zo snel mogelijk recht te zetten. Indien u onjuistheden zou vaststellen in de informatie die via de site ter beschikking wordt gesteld, gelieve ons te contacteren.

Deze website kan hyperlinks naar websites of naar webpagina’s van derden en andere partijen bevatten, of daar op een andere manier naar verwijzen. Paté Patiné heeft geen zeggenschap over de inhoud of over andere kenmerken van deze websites of webpagina’s en is in geen geval aansprakelijk voor de inhoud of kenmerken ervan. Het plaatsen van links door Paté Patiné houdt op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring in van de inhoud van deze websites of webpagina’s.

bottom of page